top of page
Bergsklättring
Desert Road

Om du inte vet vart du ska, så spelar det ingen roll vilken väg du tar

 

 

 

Lewis Carroll, 1865.

Fortfarande sant.

Vi är Infidence

Förmågan att förstå den unika situationen för varje uppdragsgivare, är nyckeln till framgångsrik och bestående förändring. Infidence konsulter söker essensen i företagskulturen och rötterna till beteenden hos klienten. Med den insikten blir det möjligt att skräddarsy och anpassa angreppssätten och arbetsgången för uppdraget. Allt passar inte alla, och inget passar alla. Infidence konsulter är tillräckligt erfarna för att inte gå vilse i piruetter kring metodik. I stället för att försöka trycka in "vår metod", drar vi ofta nytta av de strukturer som är beprövade i uppdragsgivarens organisation - för att inte uppfinna hjul eller locka med kejsarens nya kläder.

 

Vi bidrar med breda, holistiska perspektiv, grundade på sammantaget 200+ års ledarskap i linjeroller och i betydelsefulla förändringsprojekt. Därför kan Infidence konsulter ge ett solitt stöd till uppdragsgivare, ofta på en hög nivå, i den finansiella sektorn. Vi förenas av ett passionerat engagemang för våra uppdragsgivares framgång. Vägen dit är att få saker gjorda. Vi träffar dig gärna för att samtala om mål ni strävar mot och vägen dit.

Fredrik Millde
Affärs- och verksamhetsutvecklare
Tel +46 73 351 59 47

Fredrik Millde är senior rådgivare med inriktning på verksamhetsutveckling och förändringsledning.

Fredrik har över 20 års erfarenhet från bank- och finansbranschen både som linjechef och konsult. Erfarenheterna omfattar affärs- och organisationsutveckling med nära koppling till IT. Fredrik är expert inom Financial Crime Prevention med erfarenhet från finansiella institut både i Norden och globalt.

katarina.png
Katarina Ribbing Lindgren
Senior Verksamhetsutvecklare och Förändringsledare
Tel +46 72 551 07 97

Katarina är en erfaren ledare, verksamhetsutvecklare och förändringsledare med över 30 års erfarenhet inom finansbranschen. Katarina uppskattas för sitt engagemang och sin kommunikativa förmåga, att snabbt förstå hur övergripande strategier eller regelverk påverkar det praktiska arbetet i en organisation och att skapa en struktur i förändringsarbetet.

Brolinson liten.jpg
Jan Brolinson
Senior Projekt- och förändringsledare
Tel +46 70 894 33 00
mikael liten.jpg
Mikael Andræ
Affärs och verksamhetsutvecklare
Tel +46 73 351 59 20

Mikael är senior rådgivare och managementkonsult med inriktning på affärsutveckling, ledarskap och strategi.

Med 25 års erfarenhet av klienter i finanssektorn, uppskattas Mikael för sin förmåga att snabbt förstå uppdragsgivarnas utmaningar, skapa struktur i beslutsfattande och engagemang i förändringsarbete.

Jan är projektledare, organisationsutvecklare och förändringsledare med mer än 15 års erfarenhet i bank- och finansbranschen, bl.a inom värdepappersområdet och valutahandel. Jan har gedigen erfarenhet från stora projekt, och framgångsrikt arbetat med transformation från gatewaystyrd projektverksamhet till agila och kontinuerligt lärande projekt- och organisationsformer. 

claes liten.jpg
Claes De Geer
Affärs och verksamhetsutvecklare
Tel +46 73 351 59 15

Claes är en erfaren entreprenör och projektledare med branschbakgrund inom IT, telecom och den finansiella sektorn. Mer än 20 års erfarenhet att utveckla affärer och verksamhet inom IT, Bank och Finans. Medgrundare till Canvisa Consulting, arbetat på Ericsson Radio, Tieto och Parallel Systems.

bottom of page